Colorado tur retur - sommeren 2013

onsdag den 14. august 2013

Santa Fe

I går kom vi til Santa Fe - vi var her tidligt, der var jo kun 50 miles fra Albuquerque. Vi startede derfor med at handle lidt ind - og gå i "Ross dress for less" - herlig forretning. Peters mening er, at uden kvinder, går verden i stå :) .... jeg tror det er fordi, at der blandt alle butikkens mange m2 ikke var andet end 1/20-del til herrer.

Kl. 13 kørte vi tilbage til El Rey Inn, hvor vi fik vores værelse. Det allerbedste på hele arealet, efter vores mening. Det er et kompleks bygget i mexicansk stil med stor swimmingpool, mange små haver - nogle er afmærket med velkommen for rygere. Vi bor helt i bunden af komplekset i en af de få bygninger, hvor der er 1. sal  (der er 4 lejligheder her, hvor vi bor i den ene. Balkonen har en rigtig fin størrelse med udsigt over El Reys blomster og træer, og den er overdækket. Det er simpelthen en stor fornøjelse at sidde derude og nyde udsigten. Vi er i afslutningsfasen af vores ferie, så vi er nået til dagene, hvor det hedder afslapning, så det er hvad vi gør. Jeg har vedlagt et par morgenbilleder med udsigten fra vores balkon samt et par af hotellet. På det næstsidste kan I se vores balkon - nr. 2 fra venstre.

Santa Fe er helt som ventet meget "venligere" end Albuquerque, men deres regler er anderledes end de andre stater, vi har besøgt. Her er stadig overalt fyldt med skilte om "Report drunk drivers", der er meget ofte udrykning, vi ser mange biler i vejsiden, der er banket ind i hinanden, de kører meget stærkt. Vi har ofte talt om, at der i USA er stor respekt for de tilladelige fartgrænser, de kører alle efter det tilladte - men ikke her i New Mexico - her giver de den fuldt gas.

I morgen drager vi nordpå igen - til Colorado. Vi har en overnatning i (måske) Salida - det afhænger af, hvor langt vi kommer. Vi vil tage den med ro. Herefter tager vi til Manitou Springs, hvor vi bor på Town-n-Country Cottage de sidste 2 dage af vores ferie ;(  ;(.

Helle




Ingen kommentarer:

Send en kommentar