Colorado tur retur - sommeren 2013

fredag den 16. august 2013

Salida - Back to The Rockies

Dejligt - i dag kørte vi igen over grænsen til Colorado - det er en dejlig stat. Vi nød turen, hvor vi igen kunne se Rocky Mountains i baggrunden. Bjergene - bliver jeg aldrig træt af at se på. Vores mål var ikke helt fastsat - før her til morgen, hvor vi over morgenkaffen besluttede at køre hele vejen til Salida. GODT vi gjorde det. Hold fast en fed by. Vejen ud af New Mexico var deprimerende. Over en fhv. kort strækning så vi ca. 20 kors i vejsiden med blomster for at mindes en trafikdræbt. Som jeg har sagt før kører de "råddent", så man undres ikke over, at der sker mange uheld.

Jeg havde på forhånd fået byen Salida anbefalet af "indfødte" i et forum på www.tripadvisor.com, så jeg var sikker på, at den nok skulle vise ét eller andet godt - og det gjorde den. Vi indlogerede os på det sted, der ligger nr. 1 over tripadvisors liste over hoteller i Salida - nemlig Silver Ridge Lodge.  Stedet ejes af et polsk ægtepar, der kom hertil for 20 år siden. De købte stedet for 10 år siden og har sat det fint i stand - alt er meget rent og velholdt.

Vi tog ned downtown Salida (som udtales Salajda) og gik rundt i den hyggelige by. Næsten alle butikkerne var second-hand stuff. MEGA fedt. Gennem byen løber en creek. Her tog vi os en pause - og nød freden, her kunne man godt slå sig ned. Husene er pæne og det virker i det hele taget som en sympatisk by. Vores vært fortalte os, at i 80'erne kunne man købe et fint hus downtown for 30.000 $ - i dag er prisen 300.000 $.

Fra vores balkon - og bagsiden er værelset er der udsigt til bjergene. Her er meget flot og man nænner næsten ikke, at gå i seng. Vi sad ude på balkonen og drak vores aftenskaffe - nu er det tid at finde dynen. I morgen går turen 180 km mod øst - til den lige så hyggelige by Manitou Springs - tæt ved Colorado Springs.

Peter og Helle
 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar