Colorado tur retur - sommeren 2013

torsdag den 1. august 2013

Næste stop Custer

Vi har forelsket os ...... i Golden.

Den hyggeligste idylliske lille by lidt udenfor Denver. Den er meget charmerende med sjove "skæve" butikker, masser hyggelige restauranter, mange små bænke/borde, hvor man kan sidde og nyde livet i byen - eller den smukke omgivende natur. Gennem byen løber en lille Creek, hvor både børn og voksne river-rafter. Der er et imponerende antal parkeringspladser - og også 2 store parkeringshuse - de er naturligvis gratis. Jeg må også lige nævne en kæmpe vinbutik - og vi har da også provianteret lidt med de lækreste vine fra Californien - bl.a. Sonoma County.

Byen er i øvrigt fyldt med cykel-entusiaster, der med stor fornøjelse kaster sig ud i "klatre"-ture i de omkringliggende bjerge. Byen byder også på en helt utroligt stor cykelforretning. På vej hjem var vi også omkring Buffalo Bills gravplads.

Ved 17-tiden tog vi tilbage til Denver for at få lidt at spise - herefter tog vi til Cirque Du Soleils show - AmaLuna.

I morgen drager vi nordpå til South Dakota, hvor vi skal se Mount Rushmore og Crazy Horse. Vi er spændte på vejret for de lover spredte tordenbyger de næste 3 dage. Det kan være, at det hjælper lidt på den lummervarme der præger det hele - her til aften kl. 23 er der stadig 22 grader.

Helle



Jeg har vedlagt et par billeder fra Golden.

1 kommentar:

  1. Hehe fede billeder fra Golden. Kan specielt godt lide deres slogan når man kører ind i byen: 'Howdy Folks!' Det burde man indføre i Aalborg

    SvarSlet