Colorado tur retur - sommeren 2013

fredag den 9. august 2013

Moab

I går ankom vi til Moab - og bare indkørslen til byen lovede godt - smukke røde bjerge overalt. Vi kunne se på instrumentbordet, at temperaturen udenfor kl. 18 var 34 grader, så vi var lidt spændte på at komme ud.

For mig var det ekstra sjovt at køre igennem byen, for jeg kunne rigtigt se de hoteller, hvor jeg havde tænkt .... måske skal vi vælge det. Jeg er rigtigt glad for, at vi valgte The Gonzo Inn. Det ligger perfekt på en sidevej til Main Street, så 1 min. fra hotellet - var vi i centrum. Hotellet har grønne omgivelser, balkon - og fra vores er der udsigt til bjergene. At værelset var hyggeligt og i orden er bare et ekstra plus.


Byen er hyggelig - det er jo rigtigt dejligt at slentre ned gennem bygaden i en god temperatur. Der var rigtigt mange spisesteder!! ... og vi fandt også et sted, hvor maden passede os rigtigt godt. At alle de lokale "valfartede" til stedet, var nok heller ikke et dårligt tegn.

Her til morgen stod vi op til overskyet vejr - nærmest regnfuldt. Vi besluttede derfor, at køre op til naturparken (i baghaven) .... The Arches. Hold da op det var en god beslutning. Det var SÅ smukt og det overskyede vejr var perfekt til bjergkørsel og sightseeing. Vi fik fotograferet en masse - og taget gode videoer, trods vejret - ved 13.30-tiden forlod vi parken og ved 14-tiden sad vi på vores balkon med blå himmel og nød lidt frokost med kold hvidvin - en efterfølgende dukkert i poolen blev det også til, men vejret var lidt for varmt.

Da vi var undervejs til Moab kom vi forbi en gammel tankstation - nedlagt. Det er faktisk ofte man ser sådanne nedlagte og forladte bygninger, men denne gang fik vi stoppet op og tog et billede. Af benzinpriserne kunne vi se, at det var et par dage siden at tankpasseren gav op. Forståeligt, for det er .... som rigtigt mange andre steder i det vestlige USA - ØDE.

Mange hilsner fra os

Ingen kommentarer:

Send en kommentar