Colorado tur retur - sommeren 2013

søndag den 13. august 2017

13. august 2017 - Ankomst til Milwaukie OR

Så blev det omsider sengetid i Milwaukie, Oregon. Kl. er 8.45 - og i DK 5.45. Vi stod op lørdag kl. 3.15, så det er ikke underligt, at vi er trætte. Turen til Seattle gik helt fantastisk godt, ingen turbulens, helt overvældende betjening - så alt i alt en god tur.
Turen gennem immigrationen gik anderledes end tidligere. Der var selvbetjeningsautomater nu, hvor man selv skulle tage fingeraftryk, fotografere sig selv, besvare spørgsmål osv. Heldigvis mindre besværligt for os, fordi vi tidligere har rejst med ESTA-programmet. Slutteligt skulle vi alligevel til skranken og det hele blev gentaget, men det gik hurtigt.
Vi fik en god bil Nissan Sentra - og kørte ud i varmen - ca. 28-30 grader og veje med 5 spor i begge retninger - og mod hotellet, hvor vi ankom ved 16-tiden.
Vores Roadtrip starter egentligt først den 14, så i morgen er sådan en "vi lander"-dag. Den benytter vi ved både at se på Portland og på deres extremt store outlet Woodburn. Oregon er jo den eneste stat der er tax-free, så forhåbentligt er der gode penge at spare.
Vores hotel er meget USA-agtigt - som I kan se. Bag væggen er der en enorm King-size bed. Det er billigt, bekvemt og rent.
Den lille "mikrofon" på billede 2 er en lille bluetooth-gadget, som jeg købte i Amsterdam. Så kan vi høre god musik på værelset også 
Kh Peter og Helle




Ingen kommentarer:

Send en kommentar